27 augusti

2010-08-27 17:59:51
kategori: Entertainer 2010   [1] kommentera
Tänkte bara skriva Grattis på pappa på födelsedagen!

Vill bara hem, idag är det en jobbig dag. Kan tiden inte bara gå lite fortare.

Dessutom är det 1 år sen jag tog mitt körkort idag.. Och jag har inte kört bil på 4 månader. Har nog glömt hur man gör! Det blir på med övningskörskylten igen när jag kommer hem!

23 augusti

2010-08-23 17:00:23
kategori: Entertainer 2010   [0] kommentera
Denna veckan har faktiskt gått riktigt snabbt som tur är. Känns som igår jag hade min lediga dag, men den är imorgon. wohoo!

Vi har börjat bli.. eller börjat vi har alltid varit, uttråkade p´å jobbet. Så igår åkt vi och åt kinabuffe på lunchen, sen hade vi lite tid över, så vi gick in i förrådet på hotellet och testade bamsekostymen, (eftersom bamseklubben har åkt hem).

Callie-anne ska nog åka hem ett tag om 2 veckor. Hon fick reda på i lördeskväll att hennes mormor hade dött. Så hon ska åka hem på begravningen.

Jag hoppas mamma kommer om 13 dagar. Kan inte fatta att jag kanske kommer se henne om bara 13 dagar.. Konstig tanke.

Jag har blivit sugen på kalkon igen, brysselkål, brunsås. muums. Jag vill äta vad som helst utom hotellets mat och äckliga clubsandwichar och annat ofräscht. Hotellets mat är ju fräsch på så otroligt uttjatad.
Jag lever typ på pommes osh tsatziki till lunch och bara vattenmelon till middag. Har absolut ingen aptit alls. Bara går förbi allting..

Har hört att det börjar bli kallt hemma. Här blir det bara varmare känns det som. SOm tur är är här rätt blåsigt.

Ha det bra där hemma. eller var ni nu är.

20 augusti

2010-08-20 17:27:52
kategori: Entertainer 2010   [0] kommentera
Hejsan hoppsan!

Dagarna rullar på. Det är redan den 20 Augusti, det betyder att det snart är September, det betyder att mamma kanske snart kommer och hälsar på mig. Det betdyer också att det är inte så lång tid kvar här på Rhodos.

Jag försöker ta vara på dagarna, för jag kommer säkert sakna det när jag väl har varit hemma ett tag.

Förra fredan fira vi Helens födelsedag. Det var en riktigt rolig kväll..
Helen har nu blivit flyttad till det andr hotellet, Aegean Blue för ett tag, tills flygbilettrna har gått ner i pris. Då ska hon bli flyttad till Cypern. Så nu är jag ensam svensk igen.

I tisdes på min lediga dag fixade jag mina naglar, så jag har lite svårt att skriva blogg. Jag klippte mig också, bara topparna, men frisörskan sa att det verkligen behövdes.

Stacey som jag delar rum med är sjuk. Har mått illa och sånt i 2 dagar nu, så nu har hon åkt in till sjukhuset idag för att träfa en doktor. Callie-anne har också varit sjuk. HAr problem med halsen och sångrösten. Så i söndes fick jag sjunga en låt på vår vareitycabaret. Det fick bli thank you for the music. Gick  rätt bra faktikst.

Att dom är sjuka menas med mer jobb för mig. Har fått hållai vattenjympan själv 3 dagar i rad. Så är rätt trött i kroppen nu.

Längtar tills jag har tid att skriva ett riktigt blogg inlägg med massa detaljer. men jag har helt enkelt inte tid nu..

Jag har fått pappas vykort från Italien nu iallafall. En månad efter att han skickade det. Bättre sent än aldrig.

Nu måste jag duscha. Sen blir det tillbaka till jobbet igen.. Ständigt detta jobbande..

Ha det bra! Kram

12 Augusti

2010-08-12 17:12:55
kategori: Entertainer 2010   [1] kommentera
Har kännt mig lite låg de senaste dagarna. Har ingen aning om varför jag börjar få sånn hemlängtan, räknar ner varje dag nu. Låt tiden går fortare.

Idag kallade Rick till ett möte.. det var lite nervöst, men det enda han ville säga var att vi har bäst scores av alla TMC's hotell. wohoo! Det kändes lite bättre när han sa det.

Mamma funderar på att komma ner i september. Det hade känts så bra.. jag behöver något att se framemot, för just nu har jag ingenting.. mer än att när jag ska åka hem, och det vet jag inte riktigt än när det blir,..

Helen fyller år imorgon, så vi får väll fira henne litegrann, 24 hela år. Gammal kvinna.. Fick också reda på idag att hon ska bli flyttad till Cypern nästa vecka. För hon behövs bättre där, där har dom låga score. FÅr hoppas hon får det bra där.

Jag saknar er alla där hemma. Berätta lite vad som händer hemma!

Ha det så bra!


10 Augusti

2010-08-10 20:36:53
kategori: Entertainer 2010   [0] kommentera
Aaaah, skrev precis ett jätte långt inlägg som säkert tog en halv timme att skriva, jag loggades ut från internet, men jag tryckte ändå på "publicera" utan att tänka och alltihop försvann. Inte konstigt att man inte blir på humör för att blogga!!

Men jag ska försöka orka skriva ner det igen, men det blir nog den förkortade versionen nu..

I torsdes åkte jag över till Aegean för att hjälpa till där, pga att en i deras team är sjuk och har legat på sjukhus. Men jag tyckte inte alls om det, alldeles för varmt  och ingen skugga, sämre mat och dessutom gillar jag inte det teamet så mycket..

På kvällen kom mitt team över för att göra show, Decades. Har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Under mitten av showen trodde jag inte att jag skulle klara ända till slutet. Det var så varmt och min kropp orkade knappt lyfta mig. Men jag klarade igenom hela showen, som faktiskt gick riktitg bra,.

Det rummet jag sov i hade ac och jag trodde att jag skulle få sova riktigt sköntför en gångs skull. Men jag frös hela natten och tyckte inte alls det var bra. har vant mig med bara min fläkt nu ju.

Dagen efter ( fredagen ) trodde jag att jag skulle få åka tillbaka till princess,, men tyldigen skulle jag stanna ända till söndag. Vilket jag absolut inte ville. Jag började känna mig yr, kallsvettig och illamående. Formoodligen ar det en blandning mellan solsting och utmattning från kvällen före + att jag inte ätit och druckit så bra.

Men när vi åkte över till princess för att göra show kunde jag varken göra kidsdisco eller showen. Men det var ändå skönt att vara tillbaka på princess. Folk frågade var jag hade varit, sa att de saknat mig, sa att kidsdiscona var inte så bra utan mig osv. Då kände jag att jag var "hemma". Det känns faktiskt som att gästerna är mer som min familj här än vad mitt team är. trots att gästerna bara är här 7 eller 14 dagar.

Jag åkte aldrig tillbaka till Aegean på fredagen, som tur var.. även rick sa att han hade saknat mig.

Idag har jag varit ledig. har varit på Faliraki beach och solat och badat med Stacey, Callie, Carlo och Andy. Helen har fått byta sin lediga dag till Lördagar  för att vi behöver en svensk inne på tisdagar.

Min kamera är i sönder. Har fått sand i den och jag får upp ett medelande att det är objektivfel. Vet inte riktigt vad jag ska göra om jag ska lämna in den här eller inte. VAd tycker ni?

Pappa ringde till mig idag. Vi pratade ett litet tag, det visade sig att det inte kostade någontign för mig när han ringde. Det är ju bra. Det ar riktigt skönt att prata med honom, det var väldigt längesen sist. Sen berättade jag att jag saknade hans kalkong, och han lovade att jag skulle få det på min välkomstmiddag.

Så nu har jag skrivit allt igen, ska inte göra samma misstag igen..

Ha det så bra. Puss och kram från Emma

3 Augusti

2010-08-03 12:33:36
kategori: Entertainer 2010   [2] kommentera
Hejhej!

Kul att man borjar fa fler kommentarer har pa bloggen. Det gillar jag.

Idag ar det min lediga dag, och jag sitter pa ett internetcafe i rhodos stad och letar efter angelica. Hon svarar in pa mobilen. Sa jag funderar starkt pa att aka tillbaka till Ialysos och tillbringa min lediga dag utan Angie.. Trakigt nog. Traffade henne som hastigast igar nar vi var ute.

Det ar augusti och det kanns bra. Rick sa att jag formodligen inte kommer vara har anda till slutet, alltsa 1 november. Jag kanske aker nangang i mitten pa oktober, och det far mig att ma annu battre. Det ar bara 8 veckor till oktober. 8 VECKOR! det ar ju ingenting.

Nej jag aker nog tillbaka till mitt hem nu, sa far angie hora av sig nar hon har sett alla mina samtal och sms. Hon ar helt omojlig nar det galler att svara i telefon.

Rick har varit bra denna veckan med att ge komlimanger om mitt jobb till mig. Det kanns som om han visste hur jag kande forra veckan, fast jag inte har sagt nagot om det till honom.. Men han sa att han var imponerad over att jag varit har sa lange. Att mitt kidsdisco som jag gor sjalv varje kvall gar jattebra. m.m..

Jag har inte hort av pappa pa ett bra tag. Sa om du laser det har kan du vall skicka en liten halsning sa jag vet att allt ar bra..

Jag kopte nya skor igar. Ett par hoga med kilklack. Har aldrig gillat det innan, men dom har ar fina, och kostade bara 15 euro.

Nej nu skriver jag bara en massa trams. Har 5 minuter kvar pa datan.

Ka nberatta att ungarna pa hotellet tycker det ar jattekul att putta i en i poolen. sa jag har varit i en heldel. Men det varsta ar att dom gillar att skvatta och hanga och klanga pa en ocksa. Mindre kul. Men jag har en svenskfamilj har denna veckan som hjalper mig upp nar det blir for mycket.

Ha det bra, kom garna och halsa pa mig har om inte far ni garna hora av er pa nagot annat satt.

Puss och kram

Tillbaka till startsidan


bloglovin