15 juni

2010-06-15 16:06:11
kategori: Entertainer 2010   [1] kommentera

Idag ar det tisdag, vilket betyder att det ar min lediga dag. Tjohoo!

Efter jobbet igar akte jag in till Rhodos stad for att ga ut med Louisa och hennes kompis. Det var forst meningen att jag skulle sova pa deras hotell, men det gick inte riktigt som vi trodde. Sa jag tog taxi hem vid halv 6 pa morgonen.

Jag sov till klockan 10. Vaknade av att det var alldeles for varmt i rummet. Sa jag gick upp och tog en kalldusch och gick och la mig igen. Fast jag somna inte om. Jag skicka sms till Louisa for att hora nar dom var klara.

Jag tog bussen in till Rhodos stad igen. Motte upp de andra och sen gick vi till en pool. Casino Rodos hette den. Man far gratis solstol och pool om man koper nagot att dricka. Sa vi kopte en cola och la dar hela dan sen.  Jatte mysigt.

Ikvall vet jag inte vad som hander, just nu sitter jag pa ett internetcafe. 2 euro for 1 timme. Pa mitt hotell kostar det 2 euro for 20 minuter. Lite skillnad.


Marie och Per

Hej! Vi sitter i Ukraina nu och betalar ca 8 kr i timmen for internet ;) Vi hoppas att allt loser sig med de nya tjejerna och att du inte kanner dig ensam! Ha det fint och ta hand om dig. (Lycka till med stadningen) Kramar fran oss

2010-06-16 19:23:03



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback
Tillbaka till startsidan


bloglovin